Expert in kwaliteitsbehang!
Tijd voor een verandering? Hierbij wat tips van de kenner. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Tijd voor een verandering? Hierbij wat tips van de kenner. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Hip kleurtje op de wand!

Okergeel, mosgroen, goud- en brons tinten, maar ook de kleur (diep) blauw; het zijn de trendkleuren van dit moment. Die zie je dan ook steeds meer in het interieur terug. Vooral tijdens de koude wintermaanden maken we het graag gezellig in ons huis. Zeker nu we meer thuiswerken, kijken we nogal eens naar die 'saaie'  witte wandjes in ons huis. Die verdienen eigenlijk wel een opknapbeurt... Tijd voor een nieuw kleurtje of een nieuw behangetje. Daar leven jij en je huis helemaal van op! Gelukkig helpen de laatste trends ons een handje om te kiezen. Maar wie een grote of hele wand nog wat te heftig vind, bereikt al resultaat met een kleiner oppervlak zoals schouw of een gedeelte van een wand.

 

De muur kun je verder aankleden met een eenvoudige boekenplank, verschillende fotolijstjes of een rek waar je decoratie in kan zetten.

Helemaal trendy de muurdecors van Eijffinger, van 1,2 meter doorsnede, in verschillende decors, deze plak je net als behang op een plek waar het mooi uitkomt. dan creëer je je eigen unieke wandversiering.

Het nieuwste boek van Eijffinger is Museum,  met daarin veel kleur en schilderachtige behang-decors. De verschillende soorten; kunnen ook gecombineerd worden met elkaar, er zit ook een structuur-decor in met een 3d effect, prachtig om een muur mee aan te kleden.

Eijffinger - Eijffinger | Decorating the world - Behang en stoffen

Kleuren kiezen.. 

Hierbij kun je de combinatie maken met wat lichtere tinten als bijvoorbeeld de RAL 9010, een mooie warm witte tint, in de winkel en de webshop te krijgen in Sigma, Sikkens of Histor.

Wit tinten ral kleuren

 

Behang merken


Sommige klanten in onze winkel weten eerst niet waar ze moeten beginnen, maar wanneer zij de boeken zien van Eijffinger, Esta Home, Arte en Voca BN Wallcoverings worden de klanten steeds enthousiaster.

Zelf vinden wij dit ook zo leuk omdat er ook steeds weer nieuwe trends bijkomen en de kleuren weer veranderen, de aantrekkingskracht om je interieur weer aan te passen blijft hierdoor groot.

 


Donna - 09 Jan 2021 @ 02:21
Wat een leuke tekst om te lezen!

Laat een reactie achter


nlGTy1kKcUlJ2B-GbewCUw90NgTZKv6tDkvB7go3iRc" />