Sikkens Rubbol XD High Gloss mengkleur - Verf en Wand Heemskerk

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze privacy policy and termen

Bekijk alle boeken in onze winkel!

Sikkens Rubbol XD High Gloss mengkleur

€49,65 €31,02
Wilt u dezelfde dag nog aan de gang? U kunt de gemengde Verf, Schilderen Behang toebehoren gratis 2 uur na uw bestelling het ophalen bij ons in de winkel. 
Op voorraad
Gratis verzending Bij bestelling vanaf € 75
Gratis ophalen in de winkel Van dinsdag t/m zaterdag
Levertijd: 1-3 werkdagen

Kleuren

Kies de gewenste kleur uit één van de volgende collecties en voer de kleurcode in bij uw bestelling:
   
RAL Classic Kleuren Collectie Sikkens Verf Kleuren Collectie

 

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss zorgt voor een duurzaam en stralend resultaat tot wel 10 jaar lang! Deze hoogglans verf is van de hoogste kwaliteit en daardoor favoriet bij vele professionele schilders. De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast. Daardoor kan ook jij de ware schilder in jezelf naar boven halen! De verf is bestand tegen alle invloeden van buitenaf en dus goed gewapend tegen alle weersinvloeden. Ook de UV straling van zonlicht is geen probleem voor deze supersterke buitenlak. De glans blijft, mits je de juiste stappen neemt, lang behouden waardoor je jaren kunt genieten van een prachtig resultaat. Wie wil dat nou niet? Doe jezelf dus niet tekort en kies voor de beste lak die Sikkens heeft gemaakt voor de buitenboel!

Let op: deze verf is sinds april 2019 vernieuwd! De vernieuwde lak is nog soepeler te verwerken, heeft een betere doorharding en is geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Daardoor is de lak nu zelfs verwerkbaar tussen 0 tot 30˚C graden. Ideaal dus als je bij wat hogere temperaturen wilt gaan schilderen. Door de nieuwe bindmiddelen technologie  droogt de verf nu sneller, zodat je meer gemak ervaart tijdens het schilderen. Je kunt deze hoogglans lak in iedere kleur bestellen zoals RAL 9010 en RAL 7016. 

Belangrijkste kenmerken

  • Enorm hoge duurzaamheid
  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Geen last van verkleuring door UV licht
  • Lang genieten van de mooiste glans
  • De kleurechtheid blijft lang behouden

 

Enorm hoge duurzaamheid

Wil je buitenverf met een hoge duurzaamheid? Dat zit je met de Sikkens Rubbol XD High Gloss goed! Deze buitenlak van Sikkens is de beste lak die je kunt kopen binnen het merk Sikkens. De beste keuze voor al je buitenschilderwerk dus! Of je nu je kozijnen, deuren of ander houtwerk wilt gaan schilderen, met deze verf zit je goed. Door de extreme duurzaamheid ben je tot 10 jaar schildervrij. Een betere bescherming voor je schilderwerk vind je niet. 

Bestand tegen alle weersinvloeden

Door de extreme duurzaamheid van de Sikkens Rubbol XD High Gloss is jouw schilderwerk bestand tegen alle weersinvloeden. Of het nu enorm aan het stormen is buiten, of juist wanneer het extreem warm is, met deze lak ben je beschermd. Als het buiten heel warm is, wat de laatste jaren niet ongewoon is in Nederland, dan heb je te maken met veel UV straling. UV straling tast de laklaag aan, waardoor de lak kan verkleuren of op een andere manier aangetast wordt. In de lak zit een UV filter die deze bescherming biedt. Daarnaast is de laklaag beschermd tegen de extreme temperatuurwisselingen. 

Geen last van verkleuring door UV licht

De lak biedt bescherming aan verkleuring door UV licht. UV straling is schadelijk voor de laklaag doordat de straling zorgt voor verkleuring. UV licht is heel krachtig en komt door veel oppervlakken heen. Een ander nadeel is dat je deze straling niet altijd ziet. Ook al schijnt de zon niet heel krachtig, de straling is toch aanwezig en zal invloed blijven uitoefenen op de laklaag. Deze invloed zal er continue voor zorgen dat de verkleuring ook doorgaat. Daarom is het echt van belang dat je een hoogglans lak kiest die goed beschermd is tegen de straling. 

Waarmee breng ik de Sikkens Rubbol XD High Gloss aan?

Het aanschaffen van goede verf is de basis van een goed resultaat. Echter bepaalt de kwaliteit van de kwast en de roller ook voor een groot deel het eindresultaat. Daarnaast zijn de kosten van de kwast en roller slechts een kleine investering t.o.v. de verf. Daarom willen wij benadrukken dat het erg belangrijk en bepalend is welke roller of kwast je kiest. Bespaar hier alsjeblieft niet op! Je gaat het verschil écht merken en zien.

Wilt u dezelfde dag nog aan de gang? U kunt de gemengde Verf, Schilder-en Behang toebehoren gratis 2 uur na uw bestelling het ophalen bij ons in de winkel. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Snel aan een klus beginnen?
Snel aan een klus beginnen?
Wij zetten jouw bestelling direct voor je klaar

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen