Expert in kwaliteitsbehang!

Cetabever

 

Beverwijk
Wat in 1920 begon als "de Vereenigde Chemische Fabrieken CetaBever" in een bollenschuur in Beverwijk, is uitgegroeid tot een modern concern dat opereert als zelfstandig onderdeel van Akzo Nobel Decorative Coatings bv. De oprichters waren de heren De Lange, Van Steenhoven Sr. en Rozendaal.
Greta
De naam CetaBever ontstond door het samentrekken van de naam van één van de dochters van Van Steenhoven: Greta. Toen ze klein was verbasterde ze dit zelf tot Ceta en met 'Bever' van Beverwijk was een sterk merk geboren.
Van poetsartikel naar beits
Er werd goed gelet op de markt en er werd met durf en visie uitgebreid, zowel qua assortiment als personeel. Op die manier verschoven de werkzaamheden in de loop der tijd van de productie en verkoop van was- en poetsartikelen en lijmen (Velpon) naar de beitsen en oliën zoals we die nu kennen.
Topkwaliteit
CetaBever heeft altijd veel belang gehecht aan onderzoek en het leveren van topkwaliteit. Dat is de reden dat het eerste laboratorium al in 1934 gestart werd. Inmiddels zijn de high-tech laboratoria van CetaBever nog steeds iedere dag op zoek naar betere, milieuvriendelijkere manieren om de duurzaamheid en uitstraling van hout te verlengen en te versterken. Op die manier is het gedachtegoed van de oprichters vandaag de dag nog actueel.

Nieuw: CetaBever Natuurlijk Effect

 

​Eén van de tuintrends van 2020 is een tuin om tot rust te komen, een plek waar je je kunt onttrekken aan de (digitale) prikkels. Hout in zijn meest natuurlijke vorm hoort bij deze trend. Daarnaast is er een groeiende behoefte aan het laten zien van pure materialen, ook voor de tuin. Daarom komt CetaBever met iets nieuws: CetaBever Natuurlijk Effect. 

Houd hout hout met CetaBever Natuurlijk Effect
CetaBever Natuurlijk Effect beits is verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect en bescherming tot 5 jaar. Het beschermt je hout als een beits met het natuurlijk matte uiterlijk van een olie. Kortom, authenticiteit en pure uitstraling! 
 
Drie maal CetaBever Natuurlijk Effect
Er zijn drie producten met een natuurlijk effect: CetaBever Natuurlijk Effect Schuur & Tuinhuis, Tuinmeubel en Vlonder & Terras. Allen zijn verrijkt met natuurlijke oliën waardoor de natuurlijke matte uitstraling van hout wordt behouden.


nlGTy1kKcUlJ2B-GbewCUw90NgTZKv6tDkvB7go3iRc" />