Sigma S2U Allure Satin Mengkleur - Verf en Wand Heemskerk
Bekijk alle boeken in onze winkel!

Sigma Coatings Sigma S2U Allure Satin Mengkleur

€54,50 €34,53
Op voorraad
Gratis verzending Bij bestelling vanaf € 75
Gratis ophalen in de winkel Van dinsdag t/m zaterdag
Levertijd: 1-3 werkdagen

Kleuren

Kies de gewenste kleur uit één van de volgende collecties en voer de kleurcode in bij uw bestelling:
   
RAL Classic Kleuren Collectie Histor Alle Kleuren Verf

 

 

Artikelomschrijving

Sigma S2U allure Satin

Sigma S2U Allure Satin kopen? Het is de beste zijdeglans lak van het merk. Zeer goed van kwaliteit en geschikt voor bijvoorbeeld de kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. De verf is speciaal geschikt om heel het jaar door te gebruiken, dankzij de optimalisatie voor 4-seizoenenonderhoud.

Je profiteert met Sigma S2U Allure Satin van een aantal belangrijke voordelen. De verf is zeer goed kras- en slijtvast en zorgt voor een mooi duurzaam resultaat. Bovendien is de verf bijvoorbeeld goed bestand tegen UV-straling. Het is de favoriete keuze van veel vakschilders, al kun je er ook als doe-het-zelver eenvoudig mee schilderen.

We zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rij, net als de geschikte toepassingen van Sigma S2U Allure Satin. En ben je benieuwd hoe je de verf het best kunt aanbrengen? We adviseren je kwasten en rollers en kunnen met je meedenken over andere verfbenodigdheden. Op die manier helpen we je de beste verf te bestellen, bijvoorbeeld om daar de kozijnen en buitendeur(en) mee te schilderen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Benieuwd naar de belangrijkste kenmerken? We zetten ze voor je op een rij:

 • Kras- en slijtvast
  Voorkomen dat er snel krassen en andere vormen van slijtage ontstaan? Sigma S2U Allure Satin is een kwalitatief uitstekende keuze, waarmee je als een ware vakschilder zal schilderen.
 • Uitstekend glansbehoud
  De glans is een van de belangrijkste eigenschappen van de verf. Met dit product blijft de zijdeglans zo lang mogelijk behouden, voor een prachtig resultaat.
 • Makkelijk aan te brengen
  Ondanks de belangrijke voordelen en professionele eigenschappen kun je Sigma S2U Allure Satin eenvoudig aanbrengen. Makkelijk om mee te schilderen, ook dankzij de tips die we je daarvoor kunnen meegeven.
 • Extreem goede dekking
  Schilderen met een mooi strak resultaat? De extreem goede dekking van Sigma S2U Allure Satin helpt je daarbij. In iedere kleur die je wilt, die we netjes voor je kunnen mengen.
 • Tot 10 jaar schildervrij
  Zo min mogelijk omkijken hebben naar het schilderwerk voor buiten? Met deze verf ben je 10 jaar schildervrij, dankzij de zeer goede duurzaamheid van het product.

Toepassingen: hoe gebruik ik Sigma S2U Allure Satin?

Benieuwd naar de verschillende toepassingen van Sigma S2U Allure Satin? We zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

 • Hout (industrieel behandeld)
  Reinig en schuur de ondergrond, om daar de primer op aan te brengen. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld de Sigma S2U Allure Primer gebruiken. Vervolgens kun je de ondergrond aflakken met de verf in zijdeglans.
 • Bestaande intacte verflagen
  Is er sprake van een bestaande verflaag die nog goed van kwaliteit is? Reinig en schuur de ondergrond. Doe dit zorgvuldig en met een kleine korrel. Lak de ondergrond daarna af met Sigma S2U Allure Satin. Eventueel kun je eerst een nieuwe laag primer aanbrengen,
 • Kaal (gemaakt) hout
  Gaat het om kaal of kaal gemaakt hout? Het is belangrijk om eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout te verwijderen. Je kunt dit mechanisch schuren. Impregneer die delen vervolgens met bijvoorbeeld Sigmalife VS-X Satin. Vervolgens kun je het hout opnieuw gronden en eventueel overgronden. Daarna kun je het aflakken met Sigma S2U Allure Satin, voor een mooi resultaat.

Aanbrengen: tips van jouw expert Verf en Wand in verf en kleur

Je kunt de Sigma S2U Allure Satin aanbrengen op verschillende soorten hout. De verf is speciaal geschikt voor buiten, bijvoorbeeld om de kozijnen en buitendeur(en) een nieuwe verflaag te geven. Het is de perfecte keuze als tussen- of eindlaag, waarmee je zorgt voor een zeer duurzaam resultaat.

Gebruik de verf op hout, net als op een aantal andere ondergronden. Je kunt dan denken aan staal en andere metalen, waar het product goed voor geschikt is. Gebruik in dat geval een goede multiprimer. De Sigma Multiprimer Rapid kan een goede keuze zijn. We denken graag met je mee als experts in verf en kleur, zodat je altijd kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Snel aan een klus beginnen?
Snel aan een klus beginnen?
Wij zetten jouw bestelling direct voor je klaar

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen