Bekijk alle stijlboeken in onze winkel!

Sigma Coatings Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin

€78,95 €51,32
Wilt u dezelfde dag nog aan de gang? U kunt de gemengde Verf, Schilder-en Behang toebehoren gratis 2 uur na uw bestelling het ophalen bij ons in de winkel. 
Op voorraad
Gratis verzending Bij bestelling vanaf € 75
Gratis ophalen in de winkel Van dinsdag t/m zaterdag
Levertijd: 1-3 werkdagen

Kleuren

Kies de gewenste kleur uit één van de volgende collecties en voer de kleurcode in bij uw bestelling:
   
RAL Classic Kleuren Collectie Sigma Alle Kleuren Verf

 

Sigma S2U Nova traplak

Sigma S2U Nova traplak kopen? Het is traplak van de hoogste kwaliteit, waarmee je de trap op een professionele manier kunt schilderen. Het gaat om een hoogwaardige lak, gewoon op waterbasis. Dat betekent dat je er binnen zonder problemen gebruik van kunt maken, dankzij de minimale geur en de makkelijke verwerking van de verf.

Het is een Sigma traplak op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie. De verf biedt daardoor een aantal belangrijke voordelen:

  • Kras- en slijtvast
  • Met anti-slip
  • Lange open tijd
  • Gemakkelijke verwerking
  • Uitstekende vloeiing
  • Kleurvast en niet vergelend
  • Geurarm

Ervaringen: Sigma S2U Nova voor de hoogste kwaliteit

Dankzij de LTA+-technologie van de Sigma S2U Nova traplak zijn de ervaringen hiermee uitstekend. De verf is goed bestand tegen de inwerking van bijvoorbeeld huidvet en slijtage. Het is daardoor geen probleem om met blote voeten op de trap te lopen of om die regelmatig met de handen aan te raken. De verf is er goed tegen bestand, om zo lang mogelijk voor de belangrijke bescherming van het oppervlak te zorgen.

De speciale bindmiddelcombinatie in de Sigma S2U Nova traplak werkt als het ware als een schild. Vet krijgt nauwelijks vat op de verflaag, waardoor het er niet op in kan werken. Bovendien zal vet dat toch doordringt zich niet hechten, om dit weer makkelijk te kunnen verwijderen. De lak blijft ontzettend hard, waardoor die goed beschermt tegen krassen en andere vormen van slijtage. Op die manier is de lak speciaal geschikt voor de trap, zelfs als je daar veel gebruik van maakt. Ook het gebruik van polyurethaan-acrylaat draagt bij aan de hoge kwaliteit van de lak. Het zorgt voor enorme hardheid en krasvastgeid.

Let op: houd er rekening mee dat Sigma S2U Nova traplak niet geschikt is voor droging met infrarood met Sigma QDS. Op die manier wijkt de lak af van de andere producten uit de S2U Nova Lijn.

Sigma traplak kopen

Sigma traplak kopen, zodat je de trap in de hoogst mogelijke kwaliteit kunt schilderen? We maken het je graag gemakkelijk met de Sigma S2U Nova traplak. Je kunt als een professional aan de slag, ook als je daar tot op heden weinig ervaring mee hebt. Het is de favoriete keuze van zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers. Schilder de trap in de kleur die je wilt, omdat we die netjes voor je kunnen mengen. Bestel de verf online en haal die snel in huis, omdat we je die gewoon vanuit onze eigen voorraad kunnen leveren.

Wilt u dezelfde dag nog aan de gang? U kunt de gemengde Verf, Schilder-en Behang toebehoren gratis 2 uur na uw bestelling het ophalen bij ons in de winkel. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Snel aan een klus beginnen?
Snel aan een klus beginnen?
Wij zetten jouw bestelling direct voor je klaar

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen